Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Βόλτα στο Χαλάνδρι

 
Τελικά οι πόλεις που έχουν πεζοδρόμους έχουν άλλη χάρη... Αυτό σκεφτόμουν σήμερα, καθώς απολάμβανα τη βόλτα μου στην αγορά του Χαλανδρίου και κατέληξα στο ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο βλέποντας όλο αυτό τον κόσμο που πηγαινοερχόταν. Δεν έκανα πολλές στάσεις, αλλά δεν μπορούσα να μην επισκεφτώ τo H&M και το Butlers και να ρίξω μια ματιά στα νέα χρώματα και σχέδια της σαιζόν.


Συνεχίσαμε για καφεδάκι στο Petite Fleure, αν και μόνο καφεδάκι δεν ήπιαμε τελικά. Είχε ήδη νυχτώσει στις 8, ο καιρός ήταν γλυκός, οπότε προτιμήσαμε κρασάκι και fleur royale για μένα (κοκτέιλ σαμπάνιας με φρέσκα φρούτα!). Στην πλατεία γινόταν πανηγύρι από τον κόσμο που περνούσε και έδινε στη βραδιά ατμόσφαιρα μαγική.


Συνεπαρμένοι από τους ήχους και τις μυρωδιές της βραδυάς, πήραμε το δρόμο προς τα "Τενεκεδάκια" για τυλιχτά με ντονέρ και κεμπάμπ (που μάλλον τα φέρνει ο ιδιοκτήτης από Λάρισα). Εκεί κι αν γινόταν πανηγύρι. Μάλλον είμασταν τυχεροί και είχαμε καλό timing γιατί όταν πήγαμε, ήταν δύο τραπέζια άδεια και βρήκαμε αμέσως να κάτσουμε. Προς το τέλος που ήταν πια να φύγουμε, περίμεναν τουλάχιστον πέντε παρέες για τραπέζι.



Στο δρόμο του γυρισμού, κάναμε μια στάση και στο Cake για φρέσκο chocolate fudge cake, για να πάρουμε και τη σοκολατένια δόση μας και να κλείσει ακόμα πιο γλυκά η βραδυά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου